Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/goavail/goavail.com/wp-content/plugins/wp-post-thumbnail/wppt.php on line 372 and defined in /home/goavail/goavail.com/wp-includes/wp-db.php on line 1147
Pantiliner | Avail Beauty - goAVAIL.com

Jualan Akhir Tahun

Pakej Jumlah Dalam Stok Harga Biasa Harga Sekarang*
3 set Combination 15 9 sahaja lagi RM375 RM330
3 set Pantiliner 20 9 sahaja lagi RM375 RM330
1 set Pantiliner + 1 set Day + 1 set Night 15 4 sahaja lagi RM375 RM330
1 set Combo + 1 set Day + 1 set Night 10 2 sahaja lagi RM375 RM330
1 set Combo + 2 set Day 5 1 sahaja lagi RM375 RM330
2 set Combo + 1 set Day 10 1 sahaja lagi RM375 RM330
3 set Day 10 HABIS! RM375 RM330
3 set Night 10 HABIS! RM375 RM330

* Harga ambil sendiri di Subang Jaya, Selangor.
Tambah RM10 untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia.

Hubungi 0192807275 untuk pesanan dan pertanyaan.

Archives

Terima kasih kerana mengunjungi booth Program Usahawan Bio Avail

Blog,Event,Keusahawanan No Comments

Kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada lebih dari 500 pengunjung yang melawat booth kami sepanjang dua hari acara BioCareer 2010 ini yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Centre pada hari Sabtu dan Ahad kelmarin.

program usahawan bio avail photo 1 300x188 Terima kasih kerana mengunjungi booth Program Usahawan Bio Avail

Antara yang hadir termasuk graduan dan pelajar dari kebanyakan universiti-universiti terkemuka negara termasuk Universiti Teknologi Mara Malaysia (UiTM), Universiti Malaya (UM), Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Universiti Islam Antarabangsa (UIA), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Universiti Industri Selangor (Unisel) dan lain-lain lagi.

Disamping itu ramai juga pelawat awam yang begitu berminat dengan Program Usahawan Bio Avail.

program usahawan bio avail photo 5 300x244 Terima kasih kerana mengunjungi booth Program Usahawan Bio Avail

Kami begitu bertuah kerana dapat berjumpa dengan pengunjung-pengunjung semua dan dapat berkongsi tentang kelebihan produk yang kami guna dalam program ini iaitu produk-produk Avail.

Kepada pengunjung-pengujung yang mendapat sample percuma FC Bio Sanitary pantiliner, jangan lupa untuk mencubanya dan jika ada apa-apa soalan yang ingin anda kemukakan, silakan email atau SMS kami.

program usahawan bio avail photo 2 300x168 Terima kasih kerana mengunjungi booth Program Usahawan Bio Avail

Giveaway: Dapatkan 15 Paket FC Bio Sanitary Pad dan 900 ebook secara percuma

Blog,Promosi No Comments

givewaysbig Giveaway: Dapatkan 15 Paket FC Bio Sanitary Pad dan 900 ebook secara percuma

Cabutan Pertama (Oktober)

Tarikh: 31 Oktober 2010
Hadiah:  1 Paket FC Bio Sanitary Pad x 5 pemenang

Cabutan Kedua (November)

Tarikh: 30 November 2010
Hadiah:  1 Paket FC Bio Sanitary Pad x 5 pemenang

Cabutan Ketiga (December)

Tarikh: 31 Disember 2010
Hadiah:  1 Paket FC Bio Sanitary Pad x 5 pemenang

Hadiah Wajib Dapat. Semua Orang Akan Dapat Hadiah icon smile Giveaway: Dapatkan 15 Paket FC Bio Sanitary Pad dan 900 ebook secara percuma

Setiap anda yang menghantar penyertaan, akan menerima 3 buah ebook yang bernilai RM100 secara percuma seperti di bawah. Link untuk download ebook ini akan di sertakan didalam email pengesahan penghantaran borang secara online.

EBook TSS1 150x150 Giveaway: Dapatkan 15 Paket FC Bio Sanitary Pad dan 900 ebook secara percumaTimeless Sales Strategies: How to leverage on powerful online and offline strategies to pull in sales!

44 21stCenturyNetworking BookWeb Giveaway: Dapatkan 15 Paket FC Bio Sanitary Pad dan 900 ebook secara percuma21st Century Networking and Social Dominance: Learn how to build connections and business relationships as a 21st Century entrepreneur!

bookcoverth150 Giveaway: Dapatkan 15 Paket FC Bio Sanitary Pad dan 900 ebook secara percuma Twitter For The Tweeple: e-book guide on using Twitter as a social, conversational and web 2.0 marketing tool!

Macammana Nak Menang?

Mudah sahaja, anda hanya perlu masukkan maklumat anda dalam borang di bawah dan tekan butang Hantar! Selepas menghantar borang, anda akan menerima email dengan subjek “Pendaftaran anda di goAVAIL.com telah berjaya” sebagai pengesahan penerimaan oleh kami.

Anda boleh menghantar penyertaan bermula 23 September 2010. Penyertaan yang dihantar pada bulan September akan dikira untuk cabutan Oktober. Semua nama pemenang akan kami publish di website ini. Hadiah-hadiah akan dihantar melalui pos.

Selamat mencuba!



  1. (wajib)
  2. (wajib)
  3. (email yang betul wajib)
  4. (wajib)
  5. (wajib)
  6. (wajib)
 

cforms contact form by delicious:days

Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad

Blog,Info Produk,Produk No Comments

3padsmall 300x227 Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad

Avail Beauty Malaysia memperkenalkan anda satu konsep yang terbaru, iaitu FC Bio Sanitary Pad yang diperbuat daripada ramuan herba semulajadi.


  • Berkualiti tinggi dan dijamin selamat (Jaminan Insuran Produk RM3 juta)
  • 100% kapas
  • Menjalani tahap piawaian makmal dan proses pengeluaran yang ketat
  • Tiada penggunaan bahan kimia/ toksik berbahaya dalam proses pengilangan
  • Penggunaan selesa berbanding pad biasa
  • Mengandungi 17 jenis herba terpilih yang membantu merawat/ mengurangkan masalah sakit puan


Lihat video pad herba (FC Bio Sanitary Pad). Video ini padat dengan maklumat yang berguna untuk tatapan kita kaum wanita. Selamat menonton & memanfaatkannya.

FC Bio Sanitary Pad yang bermutu ini diperbuat daripada:

  • Bahan mentah yang berkualiti dan selamat
  • Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya.
  • 100% Liputan Kapas

Ia adalah rakan sebaya para wanita yang meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!


Fungsi dan Kelebihannya

  • Mencegah senggugut
  • Mengawalatur kitaran haid
  • Mencegah buasir
  • Membuangkan angin perut
  • Menghilangkan bau
  • Membuang darah beku di rahim
  • Mencegah keradangan dan membasmi kuman
  • Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj
  • Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim

Tuala Wanita Kapas Lembut Pantiliners (FC Bio Sanitary Pantiliners)

pdct fc panti Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad

  • Menyerap buangan dengan efektif, rasa bersih dan segar semasa.
  • Perasaan selesa dan lembut semasa tempoh haid tidak aktif .

Tuala Wanita, Kegunaan Hari , Permukaan Kapas Lembut  (FC Bio Sanitary Day Use)

pdct fc day Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad

  • Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan berdalir yang lebih kuat dan penyimpanan.
  • Rekaan unik bagi mengelakkan kebocoran tepi lekok panjang, untuk penegahan kebocoran yang efektif, selamat dan dipercayai.

Tuala Wanita, Kegunaan Malam , Permukaan Kapas Lembut (FC Bio Sanitary Night Use)

pdct fc night Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad

  • Diperkayakan dengan gel untuk penyerapan berdalir yang lebih kuat dan penyimpanan.
  • Pengawalan punggung yang lebih panjang dan luas, rekaan unik berbentuk kapas bahagian belakang dan tepi bagi pencegahan kebocoran lekuk panjang untuk pencengahan kebocoran yang efektif serta penyediaan secukupnya alas tutup, selamat dan dipercayai.

Reka Bentuk FC Bio Sanitary Pad

pic fc sturctur Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad


Ramuan Utama and Kelebihan FC Bio Sanitary Pad

5 Ramuan Utama FC Bio Sanitary Pad:

pic mai fang shi Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad
Mai Fang stone (Talcum)
Menghilangkan bau, membasmi kuman dan mencegah jangkitan kuman.
pic peppermint Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad
Peppermint (Menthae Herb)
Membuang angin perut, mengurangkan kepanasan, mencegah kegatalan, menahan sakit dan mengurangkan rasa tidak ketidakselesaan ketika haid.
Sentiasa berasa selesa dan dingin.
pic ming fang Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad
Ming Fang (Alumen)
Menyingkirkan toksik, mencegah jangkitan kuman, mencegah kegatalan, membuang angin perut, menghentikan darah, menyingkirkan darah beku dalam rahim.
pic bing pian Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad
Bing Pian (Borneol)
Mengurangkan kesakitan dan tekanan ketika haid, mengurangkan kesakitan otot dan sendi, membantu menyingkirkan darah beku, mencegah pembiakan kuman.
pic kuai mu you Pad Herba – FC Bio Sanitary Pad
Kuai Mu You (Agrilariae lignum)
Mencegah penyakit kulit, membantu peredaran darah dan melegakan kesakitan bahagian pinggang dan belakang. Kuai Mu You mengandungi Phytoncide yang membantu menstabilkan emosi.

Perbandingan antara FC Bio Sanitary Pad dan Tuala Wanita Biasa

TajukTuala BiasaTuala FC Bio Sanitary Pad
TeknologiFabrik tanpa jahitan,
serbuk kayu
Bio Teknologi
KandunganTidakFormulasi khas herba
semulajadi
KeberkesananPanas selepas lama
dipakai dan gatal
Membantu mengurangkan
masalah sakit puan
RasaTidak adaRasa kering dan selesa
Nilai pHAcidNeutral
DeodorizationAdaAda
Jaminan ProdukTidak membantu menghilangkan
keluhan sakit puan
Produk telah diinsurankan
sebanyak 3 juta

Sudut Persoalan FC Bio Sanitary Pad

1. Bolehkah FC Bio Sanitary Pad dipercayai ?
Ya. FC Bio Sanitary Pad memang selamat digunakan. Ia dirumuskan dengan 17 jenis ramuan herba asli semulajadi yang istimewa dan mempunyai jaminan insuran bernilai 3 juta ringgit Malaysia.
2. Bolehkah wanita yang hamil menggunakan FC Bio Sanitary Pad?
Keadaan setiap wanita yang hamil adalah berbeza, jadi mereka tidak digalakkan menggunakan FC Bio Sanitary Pad.
3. Haid saya baru berakhir, tetapi kenapa cairan merah tua terhasil selepas menggunakan FC Bio Sanitary Pad, adakah haid datang semula?
FC Bio Sanitary Pad membantu membuangkan darah haid yang tertinggal dalam rahim, jadi terhasilah cairan merah tua. Ini adalah fenomena yang sihat.
4. Kenapa saya perlu meneruskan penggunaan FC Bio Sanitary Pad walaupun saya tidak merasai apa-apa tindakbalas?
Mereka yang sihat memang tiada tindakbalas pemulihan. FC Bio Sanitary Pad adalah tuala wanita yang berkualiti, bahan mentahnya dijamin selamat, tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin dan bahan karsinogen merbahaya yang lain. Ia berfaedah bagi penggunaan jangka masa yang panjang kerana ia membantu mencegah jangkitan, membasmi kuman, menghilangkan bau, mencegah kegatalan dan memberi perasaan selesa dan dingin.
5. Apa kelebihan FC Bio Sanitary Pad kepada mereka yang bermasalah senggugut?
Menurut maklum balas pengguna yang bermasalah senggugut, mereka mengalakkan penggunaan FC pantiliner sepanjang 24 jam, haruslah bertukar 3-4 keping pantiliner setiap hari. Segala masalah senggugut atau sakit belakang akan hilang selepas 1 bulan. Akan tetapi setiap wanita mempunyai tahap kesihatan dan masalah senggugut yang berbeza, jadi tempoh pemulihan adalah berlainan mengikut individu.

Kaki Terseliuh Main Badminton Sembuh Lepas Pakai Pad Avail

Blog,Testimoni No Comments

Terima kasih: Artikel ini diekstrak dari blog komenebook.com

Tahun 2009 juga banyak kecederaan yang saya alami akibat aktif sangat dengan badminton. Yang paling teruk sekali sekitar bulan 11. Jika ikut pada jangkaan (urut traditional), 1 bulan lebih tak boleh main.Jika ikut pada kecederaan, rasa dah nak gantung reket.
Saya sertakan beberapa gambar keadaan buku lali saya.

seliuh1 225x300 Kaki Terseliuh Main Badminton Sembuh Lepas Pakai Pad Avail


seliuh2 225x300 Kaki Terseliuh Main Badminton Sembuh Lepas Pakai Pad Avail

seliuh3 300x225 Kaki Terseliuh Main Badminton Sembuh Lepas Pakai Pad Avail

Saya terseliuh setelah lakukan jumping smash pada mata akhir set pertama. Masa jatuh tu, bunyi macam ‘dahan patah’. Mujurlah dengan bantuan rakan dan sedikit pengetahuan berkaitan asas kecemasan, bengkak tu surut sekejap sebelum ia ‘kembali mengembang’.
Masa kena tu, memang tak berapa lena tidur..huhu. Selera makan agak terbantut. Tak boleh solat seperti biasa, dan rasa trauma. Sebenarnya, sekitar umur 20an dulu, pernah kena sekali, namun ini yang paling teruk. Mungkin kena pulak kot pada usia 40 nanti??? Allah yang Maha Mengetahui…
Namun, terima kasih kepada Kak Ani dan Dr Shukri, insan yang mula-mula memperkenalkan produk Avail Beauty kepada saya. I-Food, Man-Plus dan Pantiliner. Selain dari lakukan urutan secara traditional, ketiga-tiga produk inilah antara yang menyebabkan tempoh pemulihan hanya sekitar 2 minggu sahaja. Pantiliner keluaran Avail Beauty ni memang serba guna!

pads avail 225x300 Kaki Terseliuh Main Badminton Sembuh Lepas Pakai Pad Avail

Hasilnya, dapatlah saya ikuti kem latihan sebagai persiapan kejohanan untuk perlawanan badminton berkumpulan bulan Disember lepas. Dalam skuad, saya yang paling tua namun diberi kepercayaan untuk main single. Berkat tunjuk ajar jurulatih, saya menang pada rubber game tetapi ia belum mampu melayakkan kami ke akhir kerana, tewas agregat 1-3 pada separuh akhir. Jadi, dapatlah sebutir pingat gangsa.

gigit medal 225x300 Kaki Terseliuh Main Badminton Sembuh Lepas Pakai Pad Availketiga 225x300 Kaki Terseliuh Main Badminton Sembuh Lepas Pakai Pad Avail


Ina Mamat – Berkenaan Penulis:

Tujuan utama saya menulis adalah untuk berkongsi maklumat tentang produk yang boleh mengurangkan toksin didalam badan kita kaum wanita diseluruh Malaysia.
Produk ini berkuality, tiada agen fluoresen, agen peluntur berklorin, dioksin dan lain-lain yang menjadi agen pembawa kanser, masalah haid dan saik puan.
Anda boleh menghubungi Ina untuk mendapat maklumat lebih lanjut berkenaan dengan produk pad herba 100% kapas AVAIL (FC Bio Sanitary Pad).
Ina boleh dihubungi di http://www.goavail.com atau email ina@goavail.com atau handfon 014-6377725

Tip: Mengatasi Haid Tidak Menentu

Blog,Info Produk,Testimoni,Tip No Comments

Hjh. Subardini Bt. Hj. Nawawi, 49 Tahun, Sarawak

HjhSubardini Tip: Mengatasi Haid Tidak MenentuHaid saya datang 2 bulan sekali dan tidak lancar.

Setelah menggunakan FC Bio Sanitary Pad, haid pada hari pertama dan kedua mengalir dengan lancar. Saya memakai FC pantiliner bermula pada hari ketiga haid sehingga hari kelima haid berhenti. Kitaran haid saya sudah menjadi teratur. Saya sangat berpuas hati, terima kasih Avail!


Irregular Menstural Cycle

I faced irregular period problem, menstruation only happened once in 2 months. After using FC Bio Sanitary Pad, period flow continuous smoothly in 5 days. Menstrual cycle has been adjusted to normal length of time

Tip: Merawat Fibroid Rahim

Blog,Info Produk,Testimoni,Tip No Comments

Chow Geok Sim, 35 tahun, Kuala Terengganu

FibroidRahim Tip: Merawat Fibroid RahimRahim saya mempunyai sebiji fibroid yang bersaiz 8 cm. Suntikan diberi setiap bulan untuk mengecutkan saiz fibroid tersebut, tetapi fibroid tersebut masih tidak mengecut walaupun sudah 3 suntikan diambil. Jadi, doktor berkeputusan membuat pembedahan untuk membuang seluruh rahim saya pada Ogos 2006.

Saya mula menggunakan FC pantiliner pada Julai 2006. Hanya selepas 1 bulan, fibroid tersebut telah mengecut ke 5 cm. Doktor kata tidak perlu membuang seluruh rahim, hanya membuang fibroid tersebut sahaja. Saya sambung menggunakan FC pantiliner selepas pembedahan, luka baik pulih dengan pantas.